close
تبلیغات در اینترنت
دلمه کلم برگ مخصوص

وبسایت کلبه سبز

دلمه کلم برگ مخصوص
تبليغات تبليغات

دلمه کلم برگ مخصوص




دلمه کلم برگ مخصوص

دلمه کلم برگ مخصوص


مواد لازم

كلم برگ يك عدد
سبزي دلمه 250 گرم
برنج يك پيمانه
گوشت چرخ‌كرده 250 گرم
پيازداغ نصف پيمانه
لپه نصف پيمانه
زرشك چهار قاشق غذاخوري
خلال پسته و بادام به ميزان لازم
شكر پنج قاشق غذاخوري
آبليمو نصف پيمانه
روغن يا كره 100 گرم
زعفران دم‌كرده 1/4 پيمانه
نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين به ميزان لازم

طرز تهيه

كلم برگ را به همراه نمك و سركه حدود 10 دقيقه در آب بجوشانيد. برگ‌ها را از هم جدا كنيد. كف قالب سيليكوني را چرب كرده و كاملا با كلم برگ بپوشانيد. طوري كه از لبه قالب بيرون بريزد. براي تهيه مواد داخل دلمه، برنج را بپزيد. سبزي را خرد و با گوشت چرخ‌كرده و پيازداغ تفت دهيد و ادويه را اضافه كنيد. لپه را جداگانه پخته و سپس بشوييد و در صافي بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود.

زرشك‌ها را تفت دهيد. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد تا پنج دقيقه با حرارت ملايم بپزد. در نهايت شكر و آبليمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بريزيد و درون آن را كاملا پر كنيد. سپس برگ‌هاي كلم را  روي سطح قالب بپوشانيد و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد. زرشك را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئين و سپس سرو كنيد.



دسته بندي: آشپزی,انواع کوکو و دلمه,
برچسب ها : دلمه کلم برگ مخصوص , مواد لازم دلمه کلم برگ مخصوص , طرز تهیه دلمه کلم برگ مخصوص ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی