close
تبلیغات در اینترنت
پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

وبسایت کلبه سبز

پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی
تبليغات تبليغات

پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی




[تصویر: showimage.aspx?id=24986&t=y&...amp;type=1]

پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی
از پیتزاهای تکراری خسته شده‌اید؟ ما یک پیتزای بسیار خوشمزه با پنیر، جوجه، ذرت، فلفل دلمه‌ای قرمز، ترخون، زیتون و ادویه جات برای شما تهیه کرده‌ایم.

از ابتدا تا انتها:
20 دقیقه


مواد لازم برای 4 نفر:



نان پیتزا یا خمیر پیتزا

پنیر پیتزا 1 پیمانه

پنیر پارمزان 1 پیمانه

یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه

مغز ذرت در سس کره‌

سینه مرغ بدون استخوان پخته شده

فلفل دلمه‌ای قرمز درشت خرد شده

1 قاشق چایخوری پوست لیمو

2 قاشق چایخوری ترخون خشک

1 قاشق چایخوری سیر چرخ شده

زیتون خرد شده بودن هسته

یک چهارم پیمانه جعفری تازه خرد شده


طرز تهیه:


1. فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.

2. در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتی‌متری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.
3. ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه‌ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه‌ها قهوه‌ای شوند قرار دهید.



دسته بندي: آشپزی,انواع خوراک گوشت,
برچسب ها : پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی , مواد لازم پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی , طرز تهیه پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی