close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کباب شیر ماهی در فر

وبسایت کلبه سبز

طرز تهیه کباب شیر ماهی در فر
تبليغات تبليغات

طرز تهیه کباب شیر ماهی در فر





طرز تهیه کباب شیر ماهی در فر


از فوائد ماهی ها و محصولات دریایی هر چه بگوئیم کم است. ما ایرانی ها ازروش پخت ماهی ها اطلاع زیادی نداریم فقط آنها در روغن سرخ می کنیم ، در صورتی که هر نوع ماهی را با روشها متعددی می توان طبخ کرد. دانستن این مسئله شاید باعث افزایش رغبت ما به خوردن غذاهای دریایی شود. بهتر است بدانید که مصرف گوشت سفید ماهی از ابتلا به بسیاری از امراض دوران پیری جلوگیری می کند پس بهتر است این غذا را به خاطرمسن ترهای خانواده حتما تهیه کنیم.

مواد لازم

800 گرم ماهی شیر
3قاشق سوپخوری خامه
یک و نیم قاش سوپخوری کره ذوب شده
1قاشق سوپخوری زعفران آب کرده
2قاشق سوپخوری روغن مایع
به مقدار کافی نمک و فلفل و آبلیمو


طرز تهیه:
گوشت ماهی را پس از شستشو نمک زده و حدودا ً 12 ساعت در مخلوط پیاز رنده شده ، آبلیمو و زعفران خوابانده و در یخچال بگذارید . بعد از 12 ساعت کره ذوب شده ، خامه و فلفل را با هم مخلوط کنید . ماهی را با این مخلوط آغشته کرده و در دیس فر که قبلاً چرب شده است بگذارید تا حدود 40 دقیقه در حرارت 175 درجه سانتی گراد ( فر از قبل گرم شده) بماند و کاملاً طلایی شود ( زمانی که ماهی لازم دارد تا به این مرحله برسد بستگی به نوع فردارد). در این مدت گاهی از مخلوط آبلیمو ، زعفران و روغن روی گوشت ماهی بریزید تا از سوختن آن جلوگیری شود ، سینی را روی پنجره وسط فربگذاریم و توجه داشته باشید که در طول مدت پخت ، ماهی را یکبار پشت و رو کنید.
نکات تغذیه ای :
کل غذا دارای 2020 کالری است.
اگر توسط 5 نفر به طور مساوی خورده شود ، سهم هر نفر 440 کالری است .
این غذا برای ناهار یک فرد رژیمی با 10 قاشق برنج بدون روغن ، یک ظرف سالاد و 1 کاسه ماست ، وعده بسیار مناسبی خواهد بود.



دسته بندي: آشپزی,انواع کباب,
برچسب ها : طرز تهیه کباب شیر ماهی در فر , مواد لازم طرز تهیه کباب شیر ماهی در فر , طرز تهیه طرز تهیه کباب شیر ماهی در فر ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی