close
تبلیغات در اینترنت
سوپ چغاله بادام

وبسایت کلبه سبز

سوپ چغاله بادام
تبليغات تبليغات

سوپ چغاله بادام



سوپ چغاله بادام
مواد لازم

چغاله بادام 150 گرم
كلم بروكلي خرد شده نصف پيمانه
فلفل دلمه.اي خرد شده 1/4پيمانه
آب مرغ دو پيمانه
پنير پارمسان و آرد از هر کدام دو قاشق سوپخوري
پياز يك عدد
سير يك حبه
كره 50 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه
چغاله.ها را نگيني خرد كرده به همراه فلفل دلمه.اي و كلم بروكلي درون مخلوط.كن ريخته و خوب ميكس مي.كنيم. پياز را نگيني خرد كرده و كمي در كره تفت مي.دهيم تا سبك شود. سير ساطوري شده را به آن اضافه مي.كنيم و چند ثانيه ديگر تفت مي.دهيم.
سپس آرد را اضافه كرده و روي حرارت ملايم قرار مي.دهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود ولي تغيير رنگ ندهد. آب مرغ را اضافه كرده و روي حرارت ملايم هم زده تا گلوله.اي از آرد نماند. وقتي مايه يكدستي به دست آمد از صافي عبور مي.دهيم تا سير و پياز جدا شود سپس مواد ميكس شده (مخلوط چغاله، كلم و فلفل دلمه.اي) را اضافه كرده و مجددا روي حرارت قرار مي.دهيم. نمك و فلفل زده و پنير پارمسان را هم اضافه مي.كنيم. پس از 15 الي 20 دقيقه از روي حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر ريخته و سرو مي.كنيم.مي.توان كمي خامه هنگام سرو به سوپ افزود.



دسته بندي: آشپزی,انواع سوپ,
برچسب ها : سوپ چغاله بادام , مواد لازم سوپ چغاله بادام , طرز تهیه سوپ چغاله بادام ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی