close
تبلیغات در اینترنت
مرغ سرخ‌کرده با گوجه فرنگی

وبسایت کلبه سبز

مرغ سرخ‌کرده با گوجه فرنگی
تبليغات تبليغات

مرغ سرخ‌کرده با گوجه فرنگی




مرغ سرخ‌کرده با گوجه فرنگی:

این غذای خوشمزه ترکیبی از مرغ سرخ شده به همراه سس گوجه فرنگی و آلو برقانی و اسفناج است که غذایی ایده‌آل و سالم برای یک شام ساده می‌باشد.

از ابتدا تا انتها: 20 دقیقه

مواد لازم برا ی 4 نفر:

·         1 پیمانه گوجه فرنگی

·         1 قاشق سوپخوری شکر قهوه ای

·         4/3 فنجان پولنتا (غذای خوراکی به سبک ایتالیایی تشکیل شده از آرد ذرت و یا آرد نرم در آب جوش)

·         2/1 فنجان آرد

·         4/1 فنجان آبدوغ (دوغ پس از گرفتن کره)

·         4 تکه سینه مرغ بدون پوست و استخوان

·         250 گرم اسفناج

طرز تهیه:

·         گوجه فرنگی‌ها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوه‌ای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود 3 دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگی‌ها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.

·         در یک ماهی‌تابه 5/2 فنجان آب همراه با 1 قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و برای 5 دقیقه آن را بپزید.

·          در ظرف کم عمقی آرد را با 2/1 قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید، سپس مرغ‌ها را درون آن بغلتانید و سپس 3 قاشق سوپخوری روغن در یک ماهی‌تابه ریخته و با حرارت ملایم، آن‌ها را در 4 دقیقه و یا تا وقتی که صورتی شود سرخ کنید.

·         اسفناج‌ها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید.



دسته بندي: آشپزی,انواع غذای ساده,
برچسب ها : انواع غذای ساده , مواد لازم , طرزتهیه مرغ سرخ‌کرده با گوجه فرنگی , مرغ سرخ‌کرده با گوجه فرنگی ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی