close
تبلیغات در اینترنت
فواید هلو

وبسایت کلبه سبز

فواید هلو
تبليغات تبليغات

فواید هلو




هلو از خانواده گل سرخ و مشابه زردآلو، گیلاس، آلو و بادام است. 3 نوع هلو شناخته شده است: هلو سنگی، هسته جدا و هلو نیمه سنگی.

شلیل در واقع نوعی هلوی كوچك و بدون كرك است. شلیلها و هلوها به طور طبیعی از طریق غنچه شكوفه یا دانه هایشان متمایز می شوند. به طور كلی، اكثر هلوها طبق چگونگی چسبیده یا جدا بودن هسته شان دسته بندی می شوند.

1- هلو سنگی: این نام به دلیل آن انتخاب شده كه گوشت هلو محكم به هسته چسبیده است. بافت گوشتی آن زرد و بخش نزدیك به هسته قرمز روشن است. گوشت آن نرم، شیرین و پر آب است برای انواع دسر و مربا، مارمالاد و كمپوت مناسب است. توصیه می شود كه تازه آن مصرف شود.

2- هلوی هسته جدا: هسته از گوشت به راحتی جدا می شود. از نوع سنگی، بزرگتر و سفت تر است. بافت آن كم آب تر اما شیرین است. برای كمپوت بسیار مناسب است اما بهتر است كه تازه آن مصرف شود.

3- هلو نیمه سنگی: این نوع جدید كه تركیبی از هر دو نوع هلوی سنگی و هسته جداست. به شكل تازه و كمپوت مصرف می شود.

خواص هلو:

هلو دارای مقادیر زیادی پتاسیم و ویتامین های C و A است. ملین و مدٌر است. به فعال شدن شیره معدی كمك می كند. رنگ چهره را بهبود می بخشد.

پخت طولانی هلو، مواد مغذی اصلی آن را از بین می برد. برگه هلو مواد مغذی بیشتری دارد، بعضی از برگه ها را با دی اكسید سولفور خشك می كنند تا رنگشان تغییر نكند و مدت زیادی نگهداری شوند. بنابراین، زیاد مناسب نیستند.



دسته بندي: پزشکی و سلامت,خواص میوه ها,
برچسب ها : پزشکی وسلامت , فواید هلو , خاصیت هلو , خواص میوه ها ,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی