طرز تهیه زولبیا
مواد لازم براي زولبيا:
1- نشاسته(200 گرم)
2- ماست(180 گرم)
3- آرد(20 گرم)
4- زعفران حل شده( يك قاشق سوپخوري)
5- روغن جامد( يك قاشق چايخوري)
6- جوش شيرين(يك دوم قاشق چايخوري)
7- آب يا گلاب(يك قاشق سوپخوري)
طرز تهيه:
نشاسته
و ماست را مخلوط كرده، چند دقيقه اي صبر مي كنيم تا نشاسته در ماست خيس
خورده و به راحتي حل شود. سپس آرد را اضافه مي كنيم و با همزن خوب به هم مي
زنيم تا مايع زولبيا صاف و يكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حين
به هم زدن آب يا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مايع اضافه مي كنيم و
آن را در قيف مخصوص مي ريزيم. در اين مرحله جوش شيرين را هم اضافه مي كنيم و
مايع را خوب به هم زده، در حالي كه روغن روي شعله قرار دارد، زولبيا را
توسط قيف در روغن كاملا داغ به صورت دايره هاي بزرگ و كوچك فرم مي دهيم و
بلافاصله پس از كمي سرخ شدن آنها را پشت و رو مي كنيم.
زولبياها را در شربت قرار مي دهيم و پس از15- 10 دقيقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافي قرار مي دهيم تا شربت اضافه آن خارج شود.
مواد لازم براي شربت:
1- شكر(2فنجان)
2-آب(يك فنجان)
3- گلاب(2 قاشق سوپخوري)
4- زعفران حل شده(يك قاشق مرباخوري)
5- آبليمو( يك قاشق مربا خوري)
طرز تهيه شربت :
آب
و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را
اضافه كرده، سپس آبليمو را مي ريزيم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از
روي شعله بر مي داريم.
برچسب ها :
زولبیا ,
مواد لازم زولبیا ,
طرز تهیه زولبیا ,