close
تبلیغات در اینترنت
رولت خامه ای‌

وبسایت کلبه سبز

رولت خامه ای‌
تبليغات تبليغات

رولت خامه ای‌




طرز تهیه رولت خامه ای‌ - انواع کیک - آشپزی

 رولت خامه ای‌



مواد لازم:

تخم مرغ ۴ عدد

سرکه سفید ۲ قطره

پودر شکر ۱ لیوان

آرد سفید۱ لیوان

بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری

آب گرم ۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

سفیده‌ها را در ظرفی‌ جداگانه خوب هم می‌زنیم تا پف کنه،در ظرف دگر زرده‌ها را با شکر و وانیل و سركه خوب می‌زنیم تا خوب سفید و کشدار شود ،سپس آب اضافه می‌کنیم کمی‌ هم می‌زنیم(در حد مخلوط شدن)سپس آرد و بیکینگ پودیلک شده اضافه می‌کنیم آرام هم می‌زنیم،و در آخر سفیده‌ها را اضافه می‌کنیم خیلی‌ آرام با قاشق هم می‌زنیم تا پفش نخوابه.سپس قالب مستطیل شکل کم عمقی درونش کاغذ روغنی میاندازیم (نیازی به چرب کردن نیست)مواد را درون قالب می‌ریزیم و سطحشو با پشت قاشق صاف می‌کنیم،،میذاریم درون فر‌ درجه حرارت ۱۶۰ .زمان پخت ۱۵ تا ۲۰ دقیقست،سعی‌ کنیم قالبتون بزرگ باش چون اگه کوچیک باش ککتون ارتفش زیاد می‌شه دیگه نمی‌تونید رول کنید ،تیکه می‌شه،بعد از پخت فقط بذارید کمی‌ خنک شه خامه فرم گرفته را روی سطح کیک می‌ریزیم، آرام با کاغذ روغنی رول می‌کنیم ،همین‌جور که رول می‌کنیم کاغذشو جدا کنید،میتونید درون رولت هر چی‌ دوست دارید بریزید،مثلا خامه با مارمالد ،یا انواع میوه،توت فرنگی‌،و یا کمی‌ کریم شکلاتی،و یا گاناش،زمانیکه رول می‌کنید اگه کیکتون داغ باشه خامتون آب می‌شه،کمی‌ که از حرارت افتاد تقریبا ۲ دقیقه فورا رول کنید اگه سرد شد رولتون تیکه می‌شه اگه از روز قبل میخواهید درست کنید، روشو بپوشانید چون اگه خشک شد تو یخچال تیکه می‌شه،نوش



دسته بندي: آشپزی,انواع کیک,
برچسب ها : رولت خامه ای‌ , مواد لازم رولت خامه ای‌ , طرز تهیه رولت خامه ای‌ ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی