close
تبلیغات در اینترنت
دلمه بادمجان

وبسایت کلبه سبز

دلمه بادمجان
تبليغات تبليغات

دلمه بادمجان






مواد لازم



بادمجان متوسط            4 عدد


جوز هندی                ربع قاشق چایخوری


نمک و فلفل               به اندازه لازم


روغن                    2 قاشق سوپخوری


عصاره لیمو ترش          2 قاشق سوپخوری


لپه                     ثلث فنجان


گوشت چرخ کرده           نیم کیلو


جعفری خرد شده           2 قاشق سوپخوری


سس گوجه                 1 فنجان



طرز تهیه


بادمجان ها را شسته و یک قطعه از قسمت بالای آن را قطع کنید سپس مغز آن را بیرون آورده و قسمت داخل آن را خوب بشویید و مقداری آب در آن ریخته بمدت 12 دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آن از بین برود. لپه را مدت 20 دقیقه در آب بپزید. بعد گوشت را با پیاز سرخ



کرده و لپه، گوشت و ادویه جات را با هم مخلوط کرده و داخل بادمجان پر بکنید و قطعات بریده شده از بالای بادمجان ها را سر جایش بگذارید. سپس دلمه ها را مدت 2 دقیقه در روغن سرخ کرده، سس گوجه و عصاره لیمو ترش و آب را به آن افزوده و روی آتش ملایم بپزید. این دلمه ها با ماست خوشمزه تر است



دسته بندي: آشپزی,انواع کوکو و دلمه,
برچسب ها : دلمه بادمجان , مواد لازم دلمه بادمجان , طرز تهیه دلمه بادمجان ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی