close
تبلیغات در اینترنت
سمبوسه

وبسایت کلبه سبز

سمبوسه
تبليغات تبليغات

سمبوسه




 
مواد لازم
سیب زمینی پخته شده 4 عدد متوسط- پیاز 1 عدد نگینی سرخ شده- تره و جعفری 250 گرم- نان لواش به تعداد لازم- ادویه، زردچوبه، فلفل، نمک به مقدار لازم- روغن به مقدار لازم- کاهو،گوجه فرنگی و کلم جهت تزئین
سس تند:
آرد 2 قاشق غذاخوری- روغن 3 قاشق غذاخوری- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری- فلفل قرمز(تند) 1 قاشق غذاخوری- سرکه 2/1 پیمانه- آب 1 پیمانه
 
چگونگی تهیه
سیب زمینی پخته شده را رنده کرده یا کاملاً خرد می کنیم و همراه با پیاز نگینی سرخ شده با زردچوبه، نمک، فلفل و ادویه اضافه کرده و تره و جعفری ساتوری شده را با آن تفت می دهیم، نان لواش به قطعات 10 در 20 برش داده به صورت قیف آماده کرده، به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد رادر آن قرار داده و نان لواش را از سمت باز آن بسته و در روغن سرخ می کنیم.
سس تند :
آرد را با 1 پیمانه آب مخلوط کرده تا رقیق شده سپس روغن را اضافه و کمی تفت می دهیم، رب گوجه فرنگی و فلفل و نمک را همراه با سرکه اضافه و 1 دقیقه روی اجاق مجدد قرار می دهیم تا سس آماده شود.
 



دسته بندي: آشپزی,انواع کوکو و دلمه,
برچسب ها : سمبوسه , مواد لازم سمبوسه , طرز تهیه سمبوسه ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی