close
تبلیغات در اینترنت
حلوای به

وبسایت کلبه سبز

حلوای به
تبليغات تبليغات

حلوای به





مواد اولیه:  به  سه کیلوگرم   شکر  450 گرم   آب   سه پیمانه   پودر هل  یک قاشق چای‌خوری   خلال بادام  100 گرم   پودر پسته   به میزان...





مواد اولیه:

 به  سه کیلوگرم 
 شکر  450 گرم 
 آب   سه پیمانه 
 پودر هل  یک قاشق چای‌خوری 
 خلال بادام  100 گرم 
 پودر پسته   به میزان لازم 
 روغن حیوانی  یک پیمانه 

 

طرز تهیه:

* بِه‌ها را پوست گرفته، خرد کرده و قسمت سفت وسط بِه را جدا می‌کنیم.

* سپس آن‌ها را در آب سرد قرار می‌دهیم تا سیاه نشود، بعد آن‌ها را شسته و با آب و 100 گرم شکر در دیگ مسی می‌ریزیم. در دیگ را بسته و به مدت دو الی سه ساعت روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بِه‌ها کاملاً پخته و آب آن جمع شود.

* در این فاصله گاهی آن را به هم می‌زنیم تا ته نگیرد، سپس با گوشت‌کوب بِه پخته شده را له می‌کنیم و بقیه شکر را به آن افزوده و روی حرارت آن را مرتب هم می‌زنیم، سپس روغن حیوانی اضافه می‌کنیم.

* کمی که تفت خورد بادام خلال شده و پودر هل را اضافه و همه مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم.

* زمانی که حلوا از ظرف جدا شد و به صورت توده در آمد آن را در سینی مناسب چرب شده به قطر 5/1 سانتی‌متر پهن کرده و به صورت لوزی برش می‌زنیم یا با کاتر دلخواه آن را قالب زده، روی آن را با پودر پسته و خلال بادام تزئین می‌کنیم.

 

نکــته

برای اندازه‌گیری شکر این حلوا، زمانی که بِه پخته شد آن را له می‌کنیم و به ازای دو کاسه بِه یک کاسه شکر می‌افزاییم. به دلخواه می‌توان یک پیمانه آرد سنگک را تفت داد و پس از الک و سرخ کردن با دو قاشق غذاخوری روغن حیوانی به این حلوا افزود



دسته بندي: آشپزی,انواع دسر,
برچسب ها : حلوای به , مواد لازم حلوای به , طرز تهیه حلوای به ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی