close
تبلیغات در اینترنت
مسقطی خامه و پسته

وبسایت کلبه سبز

مسقطی خامه و پسته
تبليغات تبليغات

مسقطی خامه و پسته




مواد لازم

نشاسته 200 گ

شکر 200گ

آب یک لیتر

گلاب نصف پ

عرق هل دو ق س یا پودر هل یک ق س

خامه 100 گ

خلال پسته یک چهارم پ

 

نشاسته و شکر را در آب حل کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شفاف شود. سپس گلاب، هل و خلال پسته را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند.

سپس از روی حرارت برداشته، خامه را به آن اضافه کرده و در قالب دلخواه بریزید.

برای قالبی در آوردن مسقطی، قبل از اینکه داخل قالب بریزید،  قالب را مقدار خیلی کمی چرب کنید. مسقطی را داخل قالب ریخته و برای یگ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. وقتی قالب را برگردانید، خیلی راحت از قالب جدا میشود.

 



دسته بندي: آشپزی,انواع دسر,
برچسب ها : مسقطی خامه و پسته , مواد لازم مسقطی خامه و پسته , طرز تهیه مسقطی خامه و پسته ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی