close
تبلیغات در اینترنت
سالاد لوبیا برای بیماران دیابتی

وبسایت کلبه سبز

سالاد لوبیا برای بیماران دیابتی
تبليغات تبليغات

سالاد لوبیا برای بیماران دیابتی





سالاد لوبیا برای بیماران دیابتی

مواد لازم:

  • ادمجان 300 گرم
  • بلال 2 عدد
  • کدو 2 عدد متوسط
  • فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد
  • روغن زیتون یک سوم پیمانه
  • لوبیا سفید 600 گرم
  • سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
  • طرز تهیه:

     بادمجان را ابتدا از درازا برش بزنید و سپس آن را به اندازه حدوداً 5 سانتیمتر خرد کنید. بلال‌ها را به طول حدود 2 سانتیمتر برش بزنید. کدو و فلفل دلمه‌ای و برگ‌های مرزنجوش را نیز به اندازه های درشت، خرد نمایید. لوبیا را بپزید. توجه داشته باشید که لوبیا را پس از پخت آبکش نمایید تا هیچ آبی باقی نماند. ماهیتابه را اندکی چرب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. بادمجان، بلال، کدو، فلفل دلمه‌ای و روغن را کاملاً با هم مخلوط کنید و به میزان لازم به آن نمک و فلفل بزنید. سپس آن‌ها را داخل ماهیتابه بریزید. همه مواد را سرخ نمایید تا کاملاً نرم شوند. پس از آنکه مواد کاملاً پخته شدند آن‌ها را داخل ظرف دیگری بریزید و لوبیای پخته شده را نیز به آن‌ها اضافه کنید. مقداری سرکه بالزامیک روی آن‌ها بریزید و کمی هم بزنید. غذا آماده است.

    این سالاد برای مبتلایان به دیابت خوب است.



    دسته بندي: آشپزی,انواع سالاد,
    برچسب ها : سالاد لوبیا برای بیماران دیابتی , مواد لازم سالاد لوبیا برای بیماران دیابتی , طرز تهیه سالاد لوبیا برای بیماران دیابتی ,

    ارسال نظر

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی