close
تبلیغات در اینترنت
سوپ اسفناج با مرغ

وبسایت کلبه سبز

سوپ اسفناج با مرغ
تبليغات تبليغات

سوپ اسفناج با مرغ




سوپ

سینه مرغ بدون پوست و استخوان   4 عدد، برش خورده به مکعب‌های کوچک

روغن زیتون                                     2 قاشق غذا خوری

پیاز ترجیحاً پیاز سفید                       1 عدد بزرگ، برش خورده

سیر                                               2 حبه، ریز شده

تخم گشنیز                                     1 قاشق چای خوری

پاستا برنجی                                   یک فنجان سر خالی

آب لیموی تازه                                 1 قاشق غذا خوری

اسفناج تازه، برگ‌های جوان             2 فنجان

پنیر پارمسان                                   یک سوم فنجان، ریز شده

نمک و فلفل

 

طرز تهیه:

مرحله 1 - مرغ‌ها را با نمک و فلفل آغشته کنید.

مرحله 2 - در یک قابلمه روغن زیتون را با حرارت متوسط گرم کنید. سپس مرغ‌ها را تفت دهید تا به رنگ قهوه ای کمرنگ متمایل شود. مرغ‌ها را در یک بشقاب جدا کنار گذارید.

مرحله 3 - پیاز، سیر و تخم گشنیز را به آب روغن مرغ‌ها اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا پیازها نرم شود.

مرحله 4 - آب به مخلوط پیاز ا اضافه کرده و آن را به جوش آورید. سپس حرارت را کم کرده و پاستای برنجی شکل را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید تا مدت 10 دقیقه بپزد.

مرحله 5 - مرغ‌ها را به قابلمه اضافه کرده و دو مرتبه جوش آورده و 1 دقیقه مخلوط با هم بجوشد.

مرحله 6 - حرارت را کم کنید، آب‌لیمو را اضافه کرده و مزه و ادویه را دوباره تست کنید.

مرحله 7 - اسفناج را در 6 کاسه تقسیم کرده و سوپ را درون کاسه‌ها روی اسفناج بریزید. آن را با پنیر تزیین کرده و با یک برش لیموی تازه فوراً سرو کنید.



دسته بندي: آشپزی,انواع سوپ,
برچسب ها : سوپ اسفناج با مرغ , مواد لازم سوپ اسفناج با مرغ , طرز تهیه سوپ اسفناج با مرغ ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی