close
تبلیغات در اینترنت
کیک سیب برگردان

وبسایت کلبه سبز

کیک سیب برگردان
تبليغات تبليغات

کیک سیب برگردان





کیک سیب برگردان

مواد لازم:

کره                                                              150 گرم (30 گرم آب شده،120 گرم دمای
                                                                   محیط )
شکر قهوه ای                                                 80 گرم

سیب                                                            یک عدد 

آرد                                                                210 گرم

بیکینگ پودر                                                    8 گرم

دارچین                                                          یک دوم قاشق چایخوری

شکر                                                             100 گرم

تخم مرغ                                                        120 گرم

وانیل                                                             یک چهارم قاشق چایخوری سرخالی

شیر                                                              100 گرم

آب لیمو                                                          به مقدار کم


طرز تهیه:
کف قالب 22 سانتی را با 30 گرم از کره آب شده چرب کنید.سیب ها را برش دهید و با کمی آبلیمو مخلوط کرده کنار بگذارید.شکر قهوه ای را کف قالب بریزید و سیب ها را روی مخلوط شکر و کره چیده و بعد 180 گرم کره باقیمانده را همراه شکر بزنید سپس تخم مرغ ها را کم کم اضافه کنید.آرد،بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و طی سه مرحله و شیر را طی دو مرحله به مواد اضافه کنید.روی سیب ها را با مواد پر کرده و داخل فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید.


نکته ها و گفته ها:
هنکام اضافه کردن مواد خشک و شیر،با مواد خشک شروع و با مواد خشک نیز اضافه کردن را به اتمام برسانید.2 مرحله شیر باید بین مواد خشک اضافه شود.
کیک را پس از خنک شدن برگردانده و سپس خارج کنید.



دسته بندي: آشپزی,انواع کیک,
برچسب ها : کیک سیب برگردان , مواد لازم کیک سیب برگردان , طرز تهیه کیک سیب برگردان ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی