close
تبلیغات در اینترنت
بیسکویت فندقی ایتالیایی

وبسایت کلبه سبز

بیسکویت فندقی ایتالیایی
تبليغات تبليغات

بیسکویت فندقی ایتالیایی




بیسکویت فندقی ایتالیایی 

مواد لازم برای تهیه حدود 35 عدد بیسکویت:

کره / 60 گرم
پودر شکر / (165 گرم) ¾ پیمانه
تخم مرغ کمی زده شده / 2 عدد
آردمخمر دار / (350 گرم) 2 1/3 پیمانه
میوه خشک (برگه)کاملا ریزشده / 2 قاشق غذاخوری
گیلاس کاملا ریزشده / ¼ پیمانه

مرحله اول:
کره و شکر را در ظرف کوچکی می ریزیم و با همزن برقی می زنیم تا نرم و یکدست شود. تخم مرغ ها را اضافه کرده می زنیم تا مخلوط شوند. مخلوط ممکن است ببندد. آرد الک شده را در ان می ریزیم ،خوب با همزن برقی می زنیم تا خمیر سفتی به دست آید. خمیر را به آرامی روی سطحی آغشته به آرد ورز می دهیم تا نرم و یکدست شود. و به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم.

مرحله دوم:
خمیر را دو قسمت می کنیم، هر قسمت را روی سطحی آغشته به آرد به اندازه یک مستطیل 20x 30 سانتی متر باز می کنیم. نیمی از مخلوط فندق و میوه را در لبه طولی خمیر می ریزیم و از همان طرف یعنی طول خمیر آنرا لوله می کنیم و به شکل رول در می آوریم. رول ها را در سینی چرب شده فر و در قسمت پایین می گذاریم، حدود 20 دقیقه در فر با درجه بالا قرار می دهیم تا رول ها کمی برشته شوند. سپس بیرون آورده 15 دقیقه می گذاریم تا خنک شوند.

مرحله سوم:

انتهای رول ها را می زنیم و به صورت مورب، به ضخامت 1 سانتی متربرش می زنیم، بیسکویت ها را به گونه ای که مغز بیسکویت بالا باشد، نزدیک به هم در سینی چرب شده فر می چینیم و به مدت 20 دقیقه درون فربا حرارت نسبتا ملایم می گذاریم تا قهوه ای روشن شوند. سپس بیرون آورده می گذاریم سرد شوند




دسته بندي: آشپزی,انواع کیک,
برچسب ها : بیسکویت فندقی ایتالیایی , مواد لازم بیسکویت فندقی ایتالیایی , طرز تهیه بیسکویت فندقی ایتالیایی ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی