close
تبلیغات در اینترنت
بیسکویت بادامی ایتالیایی

وبسایت کلبه سبز

بیسکویت بادامی ایتالیایی
تبليغات تبليغات

بیسکویت بادامی ایتالیایی




بیسکویت بادامی ایتالیایی

 مواد لازم برای تهیه حدود30 عدد بیسکویت:

بادام خرد شده /(250 گرم)2 پیمانه
خاکه قند / (280 گرم) 1 ¾ پیمانه
سفیده تخم مرغ / 2 عدد
گیلاس شکرپوش، 4 قسمت شده / ¼ پیمانه
ژلاتین / 2 قاشق چایخوری
آب / (60 میلی لیتر) ¼ پیمانه
پودر شکر / 2 قاشق چایخوری
مرحله اول:

بادام خرد شده و خاکه قند الک شده را در ظرفی مخلوط می کنیم، سفیده های تخم مرغ را هم در آن می ریزیم وهم می زنیم.

مرحله دوم:
مخلوط با با قاشق در قیفی که لوله سر آن بزرگ باشد می ریزیم. با قیف مخلوط را به شکل صدف های 4 سانتی متری که 3 سانتی متر از هم فاصله دارند، در سینی های چرب شده فر می زنیم. روی آنها یک تکه گیلاس می گذاریم، سینی ها را به مدت 12 دقیقه در فر با درجه متوسط می گذاریم تا کمی برشته شوند. روی سینی های مشبک می چینیم تا خنک شوند.

مرحله سوم:
ژلاتین، آب و شکر را در تابه کوچکی می ریزیم، روی حرارت می گذاریم، مرتب می زنیم تا بدون آنکه بجوشد،شکر آن حل شود سپس به مدت 1 دقیقه دیگر هم می گذاریم آرام آرام بجوشد،بیسکویت ها را با قلم مو از این مخلوط می مالیم و در سینی مشبک می چینیم تا خنک شوند.



دسته بندي: آشپزی,انواع کیک,
برچسب ها : بیسکویت بادامی ایتالیایی , مواد لازم بیسکویت بادامی ایتالیایی , طرز تهیه بیسکویت بادامی ایتالیایی ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی