close
تبلیغات در اینترنت
کباب بادمجان با سس گوجه

وبسایت کلبه سبز

کباب بادمجان با سس گوجه
تبليغات تبليغات

کباب بادمجان با سس گوجه




کباب بادمجان با سس گوجه & انواع کباب

 

۲ عدد بادمجان (بلند و یکدست وصاف )
250 تا 300 گرم گوشت
2 عدد گوجه فرنگی
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
نمک و فلفل و زرد چوبه
آویشن
یک قاشق کره
روغن مایع
یک قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی
گوجه فرنگی
فلفل سبز


پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید . کمی که طلایی شد یک قاشق مربا خوری زرد چوبه اضافه کرده و بعد گوشت را بیافزایید و تفت دهید .
سپس آب جوشیده شده روی گوشت ریخته به اندازه ای که روی گوشت را بگیرد .گوشتها که خوب پخت و آب آن کشیده شد , یک قاشق کره , فلفل سبز خرد شده و ادویه جات به همراه نمک و سیر خرد شده را اضافه کنید . پوست 2 عدد گوجه فرنگی را کنده ( اگر 5 دقیقه در آب جوش بیاندازید پوست ها راحت جدا می شود ) و آنها را خرد کرده به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید . بادمجانها را به صورت راه راه پوست بکنید . و بعد به صورت بلند ودراز به قطر نیم سانتیمتر ببرید . بادمجانها در روغن سرخ کرده ویا روغن زده ودر فر 190 درجه بگذارید . بادمجانها را به صورت به علاوه + روی هم قرار بدهید , وسط آن مایه گوشتی را گذاشته و بعد اول لایه زیری را روی هم آورده و بعد از آن لایه رویی مثل بقچه جمع کرده و روی آن یک خلال دندان زده . روی خلال دندان یک عدد گوجه مینیاتوری و یک تکه فلفل سبز بگذارید و بعد آنها را , هر چند عدد که درست کرده اید در ظرف فر چیده و در ته ظرف سسی مخلوط از رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی و کمی نمک و در صورت دلخواه ادویه اضافه کرده و در فر با حرارت 180 درجه بپزید . در آخر برای سرو می توانید از برنجهای مخلوط و یا ساده قالبی به همراه سس ته ظرف فر استفاده کنید .



دسته بندي: آشپزی,انواع کباب,
برچسب ها : کباب بادمجان با سس گوجه , مواد لازم کباب بادمجان با سس گوجه , طرز تهیه کباب بادمجان با سس گوجه ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی