close
تبلیغات در اینترنت
فیله کباب

وبسایت کلبه سبز

فیله کباب
تبليغات تبليغات

فیله کباب




فیله کباب یا همون کباب فیله ازکبابهای خوشمزه و شیک هست که میتونه زینت بخش سفره هاتون باشه.

این کباب رو معمولا" با پلو سرو میکنند

مواد لازم
فیله گوسفند یا گاو
کره
پیاز رنده شده
روغن زیتون
سماق
فلفل سبز
نمک
گوجه فرنگی
طرز تهیه

گوشت فیله گوسفند یا گوساله رو درامتدا بافت ماهیچه به نوارهائی به طول تقریبی 20 سانت درعرض یک ونیم سانت برش بزنید پیاز رو رنده کنید بریزید روی این نوارهای
با پشت چاقو بزنید تا پهن تر و نازکتر بشن..قطر این نوارها درانتها نباید بیشتر از3 تا 5 میلی متر باشه
goshtرو بزارید تو یه ظرف غیرفلزی درش رو بزارید و یه ده ساعتی تو یخچال قراربدید( مثلا ازشب تا صبح )
بعد پیازهای روش رو جدا کنید ، و نوارها رو رول کنید و به سیخ بکشید روش نمک بپاشید وکمی کره بمالید ( چون گوشت کاملا بدون چربیه )
کباب شده روی آتیش با سیخ فلزی
برای پخت این کباب می توانید از سیخ های چوبی هم استفاده کنید
نکته : برای اینکه سیخ های چوبی تو فر یا ماکرو ویو نسوزند اونها رو خیس کنید

برای دورچینش علاوه بر فلفل و گوجه فرنگی به کار جالب دیگه هم میتونید انجام بدید ، پپیاز رو خلال کنید با کمی روغن زیتون بذارید روگاز توجه کنید که نمیخواهیم پیاز رو سرخ کنیم فقط تا حدی که پیازها نرم بشن کافیه ، بعد سماق رو بریزید روش و مخلوط کرده ازروگازبردارید خیالی خوشمزه میشه

نکته: اگه فرصت کافی برای مارینه کردن ندارید میتونید ازکیوی استفاده کنید تا زمان نرم شدن گوشت رو کمتر بکنه.



دسته بندي: آشپزی,انواع کباب,
برچسب ها : فیله کباب , مواد لازم فیله کباب , طرز تهیه فیله کباب ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی