close
تبلیغات در اینترنت
سوپ اسفناج ایتالیایی

وبسایت کلبه سبز

سوپ اسفناج ایتالیایی
تبليغات تبليغات

سوپ اسفناج ایتالیایی




مواد لازم

•    یک عدد پیاز متوسط خرد شده
•    4 حبه سیر رنده شده
•    دو قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر
•    دو قاشق غذاخوری کره
•    850 گرم آب مرغ
•    یک عدد سیب زمینی خرد شده
•    510 گرم اسفناج تازه
•    نمک
•    دو پیمانه شاهی آبی
•    60 گرم پنیر پارمسان رنده شده
•    دو عدد گوجه فرنگی کوچک خرد شده

 

 

روش تهیه

1. در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.

2. آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید.

3. دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و باقی اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا 5 دقیقه بپزد.

4. سوپ را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.

5. سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.



دسته بندي: آشپزی,انواع سوپ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی