مواد لازم:
روغن آفتابگردان: ۴ قاشق غذاخوری
تره فرنگی متوسط: ۳عدد، ساطوری
پیاز متوسط : یک عدد، ساطوری
شکر: یک قاشق چای خوری
شوید ساطوری : یک پیمانه
شیر: یک پیمانه
کره: یک قاشق غذاخوری (اختیاری)
پنیر فتا: ۱۰۰ گرم، خرد شده
نمک، فلفل و پاپریکا: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. روغن را دریک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز و تره فرنگی را ۶-۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند.
۲. شکر و شوید ساطوری را اضافه کرده و یک و نیم پیمانه آب جوش در قابلمه
بریزید.شعله را زیاد کنید تا سوپ به جوش آید، سپس شعله را کم کرده و سوپ را
با در بسته ۲۰ دقیقه بپزید.
۳. به وسیله گوشت کوب برقی یا غذاساز، سوپ را پوره کنید، سپس شیر را اضافه
کرده و سوپ را روی شعله ملایم ۱۰ دقیقه دیگر بپزیدو در پایان کره را اضافه
کنید تا به آرامی در سوپ آب شده و به آن طعم دهد.نمک و فلفل سوپ را اندازه
کرده و قبل از سرو با پنیر، شوید و پاپریکا تزیین کنید.
نکات:
۱. در صورت تمایل سوپ را پوره نکنید.
۲. به جای پنیر فتا از پنیر پارمزان هم می توانید استفاده کنید.
۳. اگر پنیر مصرفی نمک دارد،نمک کمتری به سوپ بزنید.