close
تبلیغات در اینترنت
خواص گوجه سبز

وبسایت کلبه سبز

خواص گوجه سبز
تبليغات تبليغات

خواص گوجه سبز




گوجه سبز (عکس) دارای ویتامین A ، ویتامینB1  ( تیامین ) ، ویتامین B2  ( ریبوفلاوین ) ،  B3  (نیاسین ) ،    کلسیم ،  فسفر ، آهن  و  پتاسیم ، کربوهیدرات ، چربی ، پروتئین و فیبر است.

همچنین این میوه غنی از ویتامین C (اسیداسکوربیک) ، اسید مالیک، اسید سیتریک واسید بنزوئیک است. اسیدبنزوئیک ، ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد.

گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می شود، از این رو می تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد. این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان  دارد. همچنین، دارای خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی است همچنین مصرف گوجه‌سبز برای بهبود طعم دهان مفید است.
مطالعات نشان می دهد که این میوه می تواند در درمان تومورها موثر باشد. همچنین به دلیل وجود اسید اسکوربیک ( ویتامینC )، برای افراد مبتلا به نقرس(عکس) توصیه می شود.
 خاصیت مسهلی گوجه سبز  تاثیر منحصر به فردی بر کاهش فشارخون
(عکس) و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معده و روده دارد.

گوجه سبزاسید زیادی دارد و مصرفش برای افرادی که اسید معده شان زیاد ترشح می شود، مناسب نیست. طبع گوجه سبز سرد است و در کسانی که سردمزاج هستند زیاده روی در خوردن آن می تواند مشکل ساز شود. گوجه سبز میوه نارسی است و کسانی که معده حساسی دارند با مصرف آن دچار سوءهاضمه می شوند.

البته باید توجه داشت که مصرف زیاده از حد گوجه سبز، باعث نفخ معده و دل درد می‌شود. لذا در مصرف هر نوع ماده غذایی، اعتدال و میانه روی پسندیده است .



دسته بندي: پزشکی و سلامت,خواص میوه ها,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی