close
تبلیغات در اینترنت
خواص زردآلو

وبسایت کلبه سبز

خواص زردآلو
تبليغات تبليغات

خواص زردآلو




در این قسمت با خواص زردآلو آشنا می شوید:

زرد آلو (عکس) از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. این میوه دارای مقادیر زیادی قند طبیعی است که راحت هضم می‌شوند و دارای ویتامین‌ A ، اسید اسکوربیک  ، ریبوفلاوین و نیاسین می‌باشد.

زردالو منبع خوبی از مواد معدنی مانند کلسیم،‌ فسفر، آهن، گوگرد، منگنز ، کبالت و بروم نیز هست.
این میوه به صورت خشک شده نیز استفاده می‌شود که در این حالت مقدار کالری موجود در آن چند برابر افزایش پیدا می‌کند.
وجود بتاکاروتن و لیکوپن در این میوه طلایی، از کلسترول بد خون جلوگیری می‌کند که باعث   پیشگیری از  بیماری‌های قلبی می‌ شود.

زردالو،‌ به علت داشتن مقدار فراوان آهن ، می‌تواند ماده غذایی بسیار خوب برای افرادی باشد که دارای فقر آهن هستند.
مصرف زیاد این میوه، تولید هموگلوبین خون را افزایش می‌دهد و استفاده از آن به خصوص برای خانم‌ها توصیه می‌شود.

وجود مقدار زیاد ویتامین A  در این میوه، به خصوص در  میوه خشک آن باعث تقویت دید می شود که  کمبود این ویتامین  در بدن ممکن است به ضعف بینایی و شبکوری منجر شود.

سلولز و پکتین موجود در این میوه، ‌مسهل و ملین است و می‌تواند برای درمان یبوست مفید باشد.

ترکیب این میوه با عسل و آب معدنی و نوشیدن آن موجب می‌شود تب کاهش پیدا کرده و درمان شود.
 خوردن یک زردالو قبل از غذا به هضم غذا کمک خوبی می‌کند.


مصرف زیاد این میوه به خاطر داشتن مقدار کمی اگزالات، برای کسانی که سابقه سنگ کلیه دارند و کلیه آن‌ها سنگ ساز است، توصیه نمی‌شود.

هسته زردالو نیز مانند دیگر مغزها، دارای پروتئین و چربی بالایی است.

مغز زرد آلو داراي 40 % روغن، مقداري پروتئين، قند،  و ويتامين هاي A و C و B17 (آميگدالين) است؛ که مصرف روزانه این ویتامین، برای پیشگیری و معالجه انواع سرطان توصیه می‌شود.



دسته بندي: پزشکی و سلامت,خواص میوه ها,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی