close
تبلیغات در اینترنت
کتلت مرغ و هویج

وبسایت کلبه سبز

کتلت مرغ و هویج
تبليغات تبليغات

کتلت مرغ و هویج





گوشت مرغ                         400 گرم
لپه                                       دو سوم لیوان
تخم‌مرغ                                  1 عدد
هویج رنده شده                           نصف لیوان
گشنیزتازه                               1 لیوان
گوجه فرنگی متوسط                    4 عدد         
پیاز متوسط                               1 عدد متوسط  
نمك، فلفل سیاه و زردچوبه              به میزان دلخواه
روغن مخصوص سرخ کردنی         5 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- ابتدا گوشت مرغ‌ را چرخ كنید.
- سپس لپه‌ای را که از قبل پخته شده، به همراه پیاز و هویج رنده‌شده، تخم‌مرغ و گشنیز خرد‌شده و ادویه‌ها به آن بیفزایید و با هم ورز بدهید.
- در تابه‌ای كه از قبل روغن مخصوص سرخ كردنی در آن ریخته‌اید و داغ شده است، کتلت ها را سرخ كنید.
- گوجه‌فرنگی‌های رنده‌شده را با كمی نمك و فلفل مزه‌دار كنید و روی كتلت‌های سرخ شده بریزید.
- سپس غذا را چند دقیقه‌ای روی حرارت ملایم بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم بپزند.
- سپس آن را میل كنید.



دسته بندي: آشپزی,انواع کوکو و دلمه,
برچسب ها : کتلت مرغ و هویج , مواد لازم کتلت مرغ و هویج , طرز تهیه کتلت مرغ و هویج ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی