close
تبلیغات در اینترنت
پَد پی گَی یک غذای تایلندی

وبسایت کلبه سبز

پَد پی گَی یک غذای تایلندی
تبليغات تبليغات

پَد پی گَی یک غذای تایلندی




پَد پی گَی یک  غذای تایلندی -آشپزی

مواد لازم برای 5 نفر:


سینه مرغ 1 عدد
سیر 2 حبه
فلفل دلمه قرمز، نارنجی و سبز نصف از هر کدام، خلالی شده
لوبیا سبز پخته شده 2 پیمانه
سویا سس به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
ریحان تازه به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرحله 1 - سیر و فلفل قرمز (در صورت تمایل برای تند شدن غذا) را با هم کوبیده و در مقداری روغن تفت دهید، سینه های مرغ را خلالی خرد کرده، به سیر افزوده و اجازه داده در حین تفت دادن پخته شود.

مرحله 2 - سویا سس را به مقدار مناسب اضافه کنید. (سویا سس شور مزه است و استفاده زیاد آن باعث شوری غذا می‌شود)

مرحله 3 - فلفل دلمه‌ها را به همراه فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله 4 - در نهایت لوبیا پخته و ریحان را افزوده و کمی تفت داده، نیازی نیست مواد سرخ شوند فقط در حد تفت دادن کافی است تا تازگی سبزیجات حفظ شده و ریحان‌ها له نشوند، خوراک آماده شده را در ظرف دلخواه چیده و همراه با برنج سرو نمایید.



دسته بندي: آشپزی,انواع خوراک گوشت,
برچسب ها : پَد پی گَی یک غذای تایلندی , مواد لازم پَد پی گَی یک غذای تایلندی , طرز تهیه پَد پی گَی یک غذای تایلندی ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی