close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کیک فرشته

وبسایت کلبه سبز

طرز تهیه کیک فرشته
تبليغات تبليغات

طرز تهیه کیک فرشته




طرز تهیه کیک فرشته

موارد لازم:

  • آرد ۱۲۵ گرم
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
  • شکر ۳۷۵ گرم تا ۳۰۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ ۱۲ عدد
  • کرم تارتار ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • اسانس بادام کمی‌

دستور پخت:

قالب کیک فرشته را آماده کنید ولی‌ لازم نیست قالب را چرب کنید.آرد و بکینگ پودر و ۱۸۵ گرم از شکر را چندین بار الک کنید. سفیده را کمی‌ با همزن بزنید بعد نمک، کرم تارتار را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا پف کند و سفید شود. بعد قاشق قاشق باقیمانده شکر را اضافه کنید و هم بزنید. وانیل و اسانس بادام را هم اضافه کنید. ۱/۴ از مخلوط آرد را روی سفیده الک کنید و با یک قاشق پهن یا پالت با هم مخلوط کنید خیلی‌ آرام و ملایم .به تدریج باقیمانده آرد هم اضافه کرده و خیلی‌ آرام مخلوط کنید. به آرامی مایه کیک را داخل قالب ریخته و در فر قرار می‌دهید به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه .تا وقتی‌ که طلایی بشود و پف کند .برای امتحان میتونید از یک سیخ فلزی کمک بگیرید که درون کیک فرو می‌کنید اگر چیزی به آن نچسبید کیک آماده است. قالب را از فر بیرون میاورید و سر و ته می‌کنید و اجازه می‌دهید که کیک درون قالب خنک شود. بعد از اینکه کیک خنک شد به آرامی برگردانده و قالب را کمی‌ تکان دهید تا کیک جدا شود اگر کمی‌ چسبیده بود با کمک یک چاقو آن را جدا کنید. برای تزیین میتوانید روش پودر قند بپاشید و با میوه‌های فصل سرو کنید یا با خامه تزیین کنید.

نکات مربوط به تهیه کیک فرشته

فر را با دمای ۱۸۰ درجه از قبل روشن کنید.



دسته بندي: آشپزی,انواع کیک,
برچسب ها : کیک فرشته , مواد لازم کیک فرشته , طرز تهیه کیک فرشته ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی