close
تبلیغات در اینترنت
شربت انجير هندي

وبسایت کلبه سبز

شربت انجير هندي
تبليغات تبليغات

شربت انجير هندي




مواد اولیه :

  • شكر دو كيلوگرم
  • وانيل 1/4 قاشق غذاخوري
  • انجير هندي 15 عدد
  • آب 10 پيمانه

  • طرز تهيه:                                                                     

     

    اول انجيرهندي را شسته و تيغ‌هاي كوچك آن را جد ا كرده و بعد آن را چهار قاچ يا حلقه حلقه كنيد. سپس درون شكر و آب ريخته و روي حرارت بگذاريد تا شربت قوام بيايد، در آخر وانيل ريخته تا طعم خوبي به شربت بدهد و بعد شربت را صاف كنيد. مي‌توانيد اين شربت را در روزهاي گرم با يخ ميل كنيد. البته ميوه آن را هم اگر دوست داريد مي‌توانيد بعد از اينكه از صافي شربت را رد كرديد به عنوان مربا با چاي ميل كنيد.

    نكته:

     انجير هندي از خانواده كاكتوس و ميوه آن مي‌باشد كه در شمال مي‌رويد و ميوه آن به انجيرهندي معروف است و معمولا در بازارهاي ميوه آن را مي‌توانيد پيدا كنيد، ميوه بسيار مقوي بوده و براي درمان سنگ كليه، فشار خون و كنترل چربي خون مفيد مي‌باشد.



دسته بندي: آشپزی,انواع بستنی,
برچسب ها : انواع بستني , انواع نوشيدني , شربت انجير هندي , مواد لازم شربت انجير هندي , طرز تهيه شربت انجير هندي ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی