close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب

وبسایت کلبه سبز

طرز تهیه کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب
تبليغات تبليغات

طرز تهیه کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب



طرز تهیه کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب
مواد لازم:
• 1-1/2 فنجان دوغ
• 3 / 4 فنجان روغن کانولا
• 1 / 2 پیمانه آب
• 2 پیمانه شکر قهوه ای بسته بندی شده
• 2 تخم مرغ
• 2 قاشق چایخوری.بیکینگ پودر
• 1-1/2 قاشق چایخوری. دارچین زمینی
• 1 / 2 قاشق چایخوری. جوش شیرین
• 1 / 2 قاشق چایخوری. نمک
• 2 قاشق چایخوری. وانیل
• 2-1/2 فنجان آرد همه منظوره
• 2 عدد سیب بزرگ ، خرد شده در تکه های 0.5 inch
• پوره میوه
زمان آماده سازی : 25 دقیقه پخت : 40 دقیقه خنک شدن : 10 دقیقه
دستورالعمل
1. فر راتا 350 درجه فارنهایت گرم شده باشد.2قالب کیک پزی به ابعاد 8*8*2 اینچ و کاغذ نسوز در ته آنها را با روغن گریس چرب کرده وکنار بگذار ید .

2. در کاسه مخلوط کن دوغ،روغن،شکر قهوه ای،تخم مرغ،بیکینگ پودر،دارچین،جوش شیرین و وانیل را هم زده و کاملا مخلوط کنید. بطور مساوی بین دو تابه ای که از قبل آماده کرده اید تقسیم کنید.

3. 40 دقیقه در فر پخت شود یا لااقل تا زمانیکه خلال دندان چوبی را داخل آن فرو کنید و دراورید تمیز باشد سپس اجازه بدهید 10 دقیقه بیرون بماند تا خنک شود. کیک را از تابه بر روی ظرف مورد نظر برگردانید و کاغذ نسوز ته آن را جدا کنید و بگذارید کاملا خنک شود .

4.پوره میوه را آماده کنید.و بین دو لایه وروی سطح  تخت لایه بالایی را با آن بپوشانید
کیک سیب و دارچین

• کیک آماده سرو شدن میاشد و برای 10 نفر کافی است.

پوره میوه : در کتری 2 قاشق غذاخوری کره روی حرارت متوسط ذوب کنید 4 سیب یا گلابی کوچک رسیده که دانه وسط آنها را درآورده وخرد کرده اید را به آن لضافه کنید،1/4 فنجان شکر دانه ریز را به آن اضافه کنیید و8 دقیقه روی حرارت طبخ شود تا زمانیکه میوه ها شروع به نرم شدن کنند سپس از روی اجاق بردارید.



دسته بندي: آشپزی,انواع کیک,
برچسب ها : کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب , مواد لازم کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب , طرز تهیه کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی