close
تبلیغات در اینترنت
ساندويچ فرانسوی گرم

وبسایت کلبه سبز

ساندويچ فرانسوی گرم
تبليغات تبليغات

ساندويچ فرانسوی گرم



نان فرانسوي بلند

1 عدد

پنير كرافت شيشه اي  

4 قاشق غذاخوري 

سس مايونز

2 قاشق غذاخوري

سس خردل  

به ميزان لازم

سس كچاپ

به ميزان لازم

كاهو خرد شده

به ميزان لازم

   خيارسبز حلقه شده  

1 عدد

   گوجه فرنگي حلقه شده

1 عدد

زيتون سياه  حلقه شده   

4 عدد

تخم مرغ آبپز حلقه شده   

1 عدد

كالباس مكعبي شده   

به ميزان لازم

   پنير ورقه اي

2 عدد

طرز تهيه:

نان را طبق شكل از وسط باز كنيد. يك طرف نان را با قاشق پنير كشيده سپس طرف ديگر نان را سس مايونز كشيده و كمي كچاپ ريحته و روي كچاپ چند قطره سس خردل بريزيد سپس دو طرف نان را روي هم فشار دهيد تا مواد جذب هم شوند.مواد مورد نياز را لاي نان گذاشته سپس پنير ورقه اي را روي مواد بگذاريد.
نان را در آلومينيوم پيچيده سپس به مدت 5 دقيقه در فر بگذاريد تا پنير آن ذوب شده و ساندويچ كمي گرم شود.ساندويچ را از فر خارج كرده با كارد به صورت رول بريده و همراه با سيب زميني سرخ كرده ميل كنيد.



دسته بندي: آشپزی,انواع ساندویچ,
برچسب ها : ساندويچ فرانسوی گرم , انواع ساندويچ , مواد لازم ساندويچ فرانسوی گرم , طرز تهيه ساندويچ فرانسوی گرم ,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی